KVKK Aydınlatma Metni

KKVK AYDINLATMA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, sitemiz tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, üyelik sistemimiz veya herhangi bir kayıt sistemimizin bulunmamasından dolayı saklanmamaktadır.

Site içerisinde yer alan şablon ve yazılarımızın tamamı için; 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği site şablonu ve içeriğini izinsiz kopyalayarak/çoğaltarak yayınlayan kişi veya kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

KVKK Aydınlatma Metni Bu rıza metnini kabul ederek izin verir.

  • Yukarıda belirtilen bildirim kapsamlarına göre aşağıda belirtilen şekillerde elde ettiğimiz kişisel verilerinizin, Hukuki ilişkilerimiz kapsamında,
  • İşlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde ve bu amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde,
  • Tarafımıza bildirdiğiniz veya bildirildiği şekliyle kişisel verilerin doğruluğunu ve en güncel halini koruyarak, kaydedileceğini, depolanacağını, muhafaza edileceğini, yeniden düzenleneceğini, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılacağını ve KVKK’nın öngördüğü şartlarda, yurtiçinde üçüncü kişilere aktarılacağını, devredileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK’da sayılan sair şekillerde işlenebileceğini bildiririz.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Bize sağladığınız bilgilerin güvende olmasını sağlamaya kararlıyız. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgileri korumak için güvenceye almak için uygun önlemler ve prosedürler uyguladık.

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme.
  • Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için lütfen iletişim kanalından bize ulaşın. Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın. Bu bilgileri doldurmamızı veya düzeltmemizi istemek için bize iletişim kanalından ulaşabilirsiniz.
  • Ayrıca kişisel verilerinizin silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı isterseniz lütfen iletişim kanalından bize ulaşın.